Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Public » Software & Hardware




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: LOG ME IN
 Post Posted: 10 Mar 2008 21:21 
Offline
Captain
Captain
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 16:55
Posts: 1021
Location: Boechout
Das een progske da ge gratis kunt dl.
Dient om bv van andere pc op uwe pc in te loggen en daar wa in te mosen.
Kent der iemand da? en is da veilig?
Wa ist verschil tov dat ge op uwe pc in windows aanvinkt: hulp op afstand toelaten?


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 10 Mar 2008 21:43 
Offline
Major
Major
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 22:35
Posts: 1780
ge moet nix regele in uwe router
enkel gij kunt inloggen, (of personen die uw username en paswoorden kennen :))
gaat door firewall want tgebruik poort 80 ;)
ge moet gene dns linke me uwe pc
dus ge moet ook ni wete welk ip ge hebt (ip verandert geregeld bij telenet)
ge moet geen poorte openzette
tis browser based dus geen speciale programmies nodig (stel ge zijt in sjigiwiggystan en gebt nen internet pc dan kunde direct via uwen browser inlogge,(enkel plugin installeren))

ik gebruik da al een helen tijd
Super ding ;)

en tis gratis vo 1 pc
dus als ge 2 mail accounts hebt
vo 2 pc's enz... :)

_________________
ImageImage


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 11 Mar 2008 09:23 
Offline
Captain
Captain
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 16:55
Posts: 1021
Location: Boechout
A ja ok,dus op dat moment zie uwe router niet naar het mac-adres en kan je gewoon toegang hebben tot het netwerk en die bepaalde pc.
Maar dan moet die pc of laptop waar je wil op inloggen toch constant opstaan?
Als ik niet thuis ben,staan die altijd af.Dus heb ik der niet veel aan :roll:


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 11 Mar 2008 16:22 
Offline
Major
Major
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 22:35
Posts: 1780
ge kunt em laten aanspringe e ;)
bvb om 8 uur smorgens
en late afsluite als gij goesting hebt of met een programmaken :)

_________________
ImageImage


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 11 Mar 2008 18:26 
Offline
Captain
Captain
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 16:55
Posts: 1021
Location: Boechout
'k Ben wel gene student é Dries , 'k heb der allemaal genen tijd ver. :P
Merci ver den info é :wink:


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 11 Mar 2008 20:30 
Offline
Major
Major
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 22:35
Posts: 1780
in uwen bios sta da
RTC = real time clock

kunde da instelle ;)

_________________
ImageImage


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 11 Mar 2008 20:40 
Offline
Captain
Captain
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 16:55
Posts: 1021
Location: Boechout
LOL thx :lol:


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 12 Mar 2008 21:14 
Offline
Corporal
Corporal

Joined: 30 Dec 2005 14:00
Posts: 188
Waarom third party software gebruiken als Windows (vanaf XP) het al aan boord heeft: Remote Desktop Connection.
Dat je daarvoor een extra poort moet openzetten, vind ik geen argument. Je netwerk beveiligen = weten wat erdoor gaat en wat niet.
En als 't geen Windoze is, dan gebruik ik toch liever VNC. Bestaat al lang en is tried and tested.


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 13 Mar 2008 12:00 
Offline
Major
Major
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 22:35
Posts: 1780
ge snappet ni goe precies
wete gij uw ip als ge ni thuis zijt?
ge kunt zelfs vanuit een ziekenhuis met uwe pc verbinde ... omdat da via poort 80 gaat

probeer is me remote desktop door een beveiligd netwerk te gaan van bvb een ziekenhuis

btw vnc is ook thirdparty


kvinnet eigelijk maar blabla wa ge zegt
en diene vnc moete ook de client installen

_________________
ImageImage


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 14 Mar 2008 21:04 
Offline
Corporal
Corporal

Joined: 30 Dec 2005 14:00
Posts: 188
DeNdRiEzEn wrote:
ge snappet ni goe precies
wete gij uw ip als ge ni thuis zijt?
ge kunt zelfs vanuit een ziekenhuis met uwe pc verbinde ... omdat da via poort 80 gaat

probeer is me remote desktop door een beveiligd netwerk te gaan van bvb een ziekenhuis

btw vnc is ook thirdparty


kvinnet eigelijk maar blabla wa ge zegt
en diene vnc moete ook de client installen


Dynamische dns services (bijv. dyndns.org) bestaan al lang, de betere routers ondersteunen dat ook.
VNC is een protocol, uiteraard heb je een thirdparty client nodig, maar een protocol dat al sinds jaar en dag bestaat én ondersteund wordt door een groot aantal OS'en, daar heb ik meer vertrouwen in.

Je hebt een punt met het voorbeeld van een ziekenhuis netwerk, maar die netwerken zijn dan ook meestal nie bedoeld om op die manier te gebruiken. Bovendien weet je nooit wie er meeluistert op een netwerk dat niet het jouwe is, en aangezien poort 80 overal gebruikt wordt, wordt ze ook het meest misbruikt.

Anyway, elk zijn goesting, daar is nix blabla aan.


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 27 Mar 2008 00:58 
Offline
Lance Corporal
Lance Corporal
User avatar

Joined: 19 Dec 2005 01:22
Posts: 81
Hmm... hier kan ik iets over vertellen... wij gebruiken dat op't werk om ALLE machines over te kunnen nemen van eender waar, servers inclusief.
Het is wel degelijk veilig.
Eerst en vooral... ge kunt zelfs een PC overnemen die achter een volledig afgesloten firewall zit... reden, de overnemer gaat niet binnen bij de de over te nemen PC, maar het is de over te nemen PC die de connectie initiëert. De over te nemen PC meldt zijn aanwezigheid regelmatig via poort 80 aan de LogMeIn server. De overnemer logt eerst in op de LogmeIn server met zijn LogMeIn account, en het is de LogMeIn server die vervolgens de overnemer toegang verleent naar de over te nemen PC via een dynamisch geopende poort. Stel dat je surft naar www.google.be, dan ga je naar buiten op poort 80, en er wordt dynamisch een poort geopend om de web server reply binnen te laten. Hetzelfde gebeurt als de over te nemen PC zich meldt via poort 80. Enkel de communicatiepartner wordt toegelaten via die dynamische poort. In ons geval dus de LogMeIn server. Als de LogMeIn server de verbinding tussen jou en de over te nemen PC opgezet heeft, dan krijg je het Windows login scherm, en kan je inloggen met een geldige Windows user account. En dit alles met 256bit encryptie.
Het komt er dus op neer dat je absoluut niet aan die machines aan kunt als je niet via de LogMeIn server/account gaat. Moest er toch iemand jouw LogMeIn account kunnen hacken, dan moeten ze nog altijd een geldige Windows account kennen.
Doet iemand een port scan op je PC met VNC op ofzo... dan gaan ze zien dat je PC luistert op de VNC poort en gaan ze meteen kunnen proberen in te loggen. Doet iemand een portscan op je PC met LogMeIn, dan zien ze niks.
Ik heb geprobeerd om het in gewone mensentaal uit te leggen. Ik hoop dat het duidelijk was.


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 27 Mar 2008 20:04 
Offline
Captain
Captain
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 16:55
Posts: 1021
Location: Boechout
Merci e
:wink:


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

Board index » Public » Software & Hardware


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron