Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Public » Software & Hardware




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Draadloos probleem OPGELOST!
 Post Posted: 04 Jan 2006 19:06 
Offline
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant

Joined: 24 Oct 2005 09:51
Posts: 333
Ik heb een hele tijd gesukkeld met een vervelend draadloos probleem.
Duidelijk te zien hier
http://www.projectmasters.be/bram/ping_test.txt

Code:
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=1 ms TTL=64
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=1 ms TTL=64
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=1 ms TTL=64
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=1 ms TTL=64
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=1 ms TTL=64
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=1 ms TTL=64
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=2 ms TTL=64
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=1 ms TTL=64
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=1604 ms TTL=64
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=1 ms TTL=64
Antwoord van 192.168.1.1: bytes=32 tijd=1 ms TTL=64


Code:
Ping-statistieken voor 192.168.1.1:
    Pakketten: verzonden = 500, ontvangen = 500, verloren = 0
    (0% verlies).De gemiddelde tijd voor het uitvoeren van ‚‚n bewerking in milliseconden:
    Minimum = 1ms, Maximum = [color=darkred]1604ms[/color], Gemiddelde = 17ms


Om de 70 paketten had ik een ping van plots 1500, zéér vervelend als je aan't gamen bent. Eerste seconde schiet je nog raak, 2 seconden later zie je een tank passeren en lig je op de grond.

Ik heb echt alles geprobeerd (degrade van firmware, hulp gezocht op fora, daar hebben ze honderden tips gegeven) en uiteindelijk bleek het een software probleem te zijn van mijn usb linksys adapter.
Toen ik deze herinstalleerde en terug het linksys wifi venster gebruikte ipv standaard windows venster, deed ik een nieuwe ping test en alles bleek in orde te zijn.
Het kan ook te maken hebben met wat tweaks aan mijn router en combinatie van die software.
But who cares?! Ik kan terug normaal gamen!!!

Ik vond het mijn plicht jullie in te lichten ;)


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 04 Jan 2006 19:11 
Offline
Corporal
Corporal
User avatar

Joined: 24 Oct 2005 12:58
Posts: 196
Location: in my mind
damn, brammes is terug om online te gamen :cry:

j/k, tis lang geleje dak nog ies met u hebben samen gespeeld bram

_________________
Diezjietal.be
war is hell, so wear a helmet



Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 04 Jan 2006 19:13 
Offline
Captain
Captain
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 16:00
Posts: 1009
kheb een fragmentje geplaatst in die post, moest die file verdwijnen van je webspace (wat nu zelf ook al kan) zodat de mensen een idee hebben van het probleem. Persoonlijk vind ik dit nogal interessant om zomaar te vergeten/info te verliezen. Thx bram :D


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 04 Jan 2006 21:30 
Offline
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant

Joined: 24 Oct 2005 09:51
Posts: 333
Quote:
I seem to remember something about Microsoft wireless zero config in XP doing a search for SSID's on such a frequent basis that some wireless could drop connections or experience other troubles. I have a small Zydas unit that would drop connections if it was connected via Microsoft's method, but it worked fine if connected through the utility that shipped with it. Since then, they updated the drivers to circumvent the Microsoft problem of looking for "other" access points so frequently. I'd bet that is what caused your ping peak.


Ik had op hyperwrt (makers van mijn router firmware) ook hulp gevraagd
http://www.hyperwrt.org/forum/viewtopic.php?id=952

Dus tip, gebruik nooit wifi venster van xp :)


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 05 Jan 2006 01:06 
Offline
Major
Major
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 22:35
Posts: 1780
had hetzelfde voor met men wifi
toen ik bf ont spele was
heb nu terug kabelke gelegd
geen zin om dit uit te dokteren omda ge via kabel toch alles sneller doet ^^

_________________
ImageImage


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 05 Jan 2006 05:15 
Offline
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant

Joined: 23 Oct 2005 23:32
Posts: 323
Location: behind you
DeNdRiEzEn wrote:

geen zin om dit uit te dokteren omda ge via kabel toch alles sneller doet ^^


kabel is meestal 100mbit voor thuisnetwerken, wifi is 54mbit

denkt ge nu echt dat ge dat verschil gaat voelen in een spel?


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 05 Jan 2006 14:04 
Offline
Major
Major
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 22:35
Posts: 1780
mozes wrote:
DeNdRiEzEn wrote:

geen zin om dit uit te dokteren omda ge via kabel toch alles sneller doet ^^


kabel is meestal 100mbit voor thuisnetwerken, wifi is 54mbit

denkt ge nu echt dat ge dat verschil gaat voelen in een spel?


kerel ik had me wifi ping van 300

wil het gerust nog eens testen samen met u op nen server :)

_________________
ImageImage


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 05 Jan 2006 15:09 
Offline
Captain
Captain
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 16:00
Posts: 1009
mozes wrote:
DeNdRiEzEn wrote:

geen zin om dit uit te dokteren omda ge via kabel toch alles sneller doet ^^


kabel is meestal 100mbit voor thuisnetwerken, wifi is 54mbit

denkt ge nu echt dat ge dat verschil gaat voelen in een spel?


En dat in combinatie met een BF2 die max 10Kb up en down tesamen verbruikt... :D

Ma tis wel een feit dade met de kabel geen lagspikes krijgt van uw wifi anders. Kben van mening daje wifi maar moet gebruiken om te surfen, ma vo te gamen, stick to the cable eh :D


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 05 Jan 2006 19:55 
Offline
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant

Joined: 23 Oct 2005 23:32
Posts: 323
Location: behind you
het zou al veel doen moest ge deftige soft gebruiken om uw wifi te configgen en niet da XP toolke (coded by mickeysoft zegt al genoeg)


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: 05 Jan 2006 20:18 
Offline
Major
Major
User avatar

Joined: 23 Oct 2005 22:35
Posts: 1780
mozes wrote:
het zou al veel doen moest ge deftige soft gebruiken om uw wifi te configgen en niet da XP toolke (coded by mickeysoft zegt al genoeg)


nee nee
was van asus zelf
want me mikerowsoft kon ik zelfs geen 128bit wep ingeven :s

_________________
ImageImage


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

Board index » Public » Software & Hardware


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron